Menu Close

Keittiökalusteet

Rakkaudesta keittiöön 

Kotimainen laadukas keittiö on horjumaton ja turvallinen ratkaisu. Meidän kaikki keittiökalusteet valmistetaan Suomessa mittatilauksena – juuri Sinulle. Kuten kalusteemme, ovat myös palvelumme yksilöllisiä ja räätälöitävissä Sinun tarpeittesi mukaisesti. 

Olitpa sitten jo kokenut keittiöasentaja tai ensi kertaa kodin sydäntä hankkimassa – me autamme sinua. Halutessasi saat uuden keittiösi avaimet käteen -periaatteella kotiisi toimitettuna ja asennettuna. 

Valitse ovimalli

Sivulla näkyvät keittiöt ovat esimerkkejä ovimallistostamme. Tutustu koko ovimallistoomme ja rakennamme keittiösi sen pohjalta. Kaapistot tehdään mittatilauksena valitsemasi ovimallin ympärille.

Meiltä saat Fino-ovet, MDF-ovet, kalvo-ovet, laminaattiovet, puuovet, viiluovet, kehysovet sekä lasi- ja peiliovet. Lue lisää ovimallistoista Hahle.fi -sivuilta.

Valitse työtaso

 Lue lisää työtasoista Hahle.fi -sivuilta.

Näin keittiö toteutetaan

Sinä valitset mieluisan ovimallin, jonka pohjalta aloitamme suunnittelutyön. Kaikki keittiöt tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti – Sinä näytät meille kaapin paikan ja me toteutamme suunnitelman sen pohjalta.

Yllä näkyvistä kuvista voit saada inspiraatiota uuden keittiösi valinnassa. Suunnittelussa mietimme tilaasi sopivan kaapistoratkaisun valitsemillasi ovilla, mekanismeillä ja vetimillä.

Unelmista toteutukseen

Edes mielikuvitus ei rajoita unelmiesi toteutumista, kun kyse on keittiökalusteista. Ammattitaitoiset suunnittelijamme takaavat, että kaikki yksityiskohdat kulkevat käsi kädessä käytännöllisyyden kanssa. Valittaessa uusia keittiökalusteita tai remontoidessa vanhaa keittiötä kannattaa käytön helppouteen kiinnittää huomiota. Näin varmistamme sinulle sopivimmat ratkaisut ja sen, että keittiösi palvelee Sinua pitkään jatkossakin. Loppu onkin Sinusta kiinni, tahdotko ottaa rennosti ja antaa meidän huolehtia työt sinun puolestasi. Keittiösuunnittelun ei tarvitse olla monimutkainen prosessi.

Keittiön hinta

Vaikka meidän keittiökalusteet ovat Suomessa valmistettuja ja laadukkaita, ei se aina tarkoita sitä, että sen tulisi olla kallista. Koska asiakaslähtöinen yritystoiminta on pidemmällä aikavälillä kannattavampaa, on se muodostunut meidän periaatteeksemme. Tuotteemme ovat edullisia juuri siksi, että Sinä olet tyytyväinen. Yksinkertaista ja totta. Tutustu mallistoomme ja löydä itsellesi edullinen keittiö.

Materiaaleissa sen salaisuus

Kun halutaan monivuotista, kestävää ratkaisua, on suurin merkitys keittiökalusteiden laadukkaissa materiaalivalinnoissa. Keittiökalusteet ovat jatkuvasti veden kanssa tekemisissä ja tähän tulee kiinnittää huomiota materiaalivalinnoissa. Esimerkiksi kalvo-ovi on edullinen, mutta hyvin kestävä vaihtoehto. Se ei ime kosteutta sisäänsä, vaikka et sitä aivan heti ehtisikään kuivaamaan. Huolettomampi koti antaa mielenrauhan.