Menu Close

Liukuovet

LIUKUOVET

TYYLIÄ KOTIIN

Kotimaiset Kabinetti-liukuovet ovat huoliteltu ja kestävä valinta kodin säilytysjärjestelmiin sekä tilanjakamiseen. Laadukkaista materiaaleista valmistetut liukuovet saat mittatilauksena ja nopeasti toimitettuna.

makuuhuone_wood
liukuoviryhmä

OIKEAT VALINNAT RATKAISEVAT

Liukuoveen kuuluu kehä, peiliosa ja laakeroidut pyörät. Kehä on saatavilla alumiinisena tai teräksisenä erilaisin pintakäsittelyin. Runsaasta valikoimasta erilaisia peiliosia löytyy jokaiseen kotiin soveltuva malli. Valikoimissa on melamiineja, laseja, peilejä sekä laminaatteja.

Jakolistoilla liukuovi voidaan jakaa joko vaaka- tai pystysuunnassa. Yhdistämällä ovissa eri materiaaleja voidaan luoda näyttävä kokonaisuus. Esimerkiksi pukeutumistilaan materiaaliksi soveltuu peilit ja tilanjakoliukuovissa taas valoa läpiantavat materiaalit. 

KORKEAA LAATUA

Avainlippu-tunnuksella varustetut liukuovet valmistetaan Itä-Suomessa Polvijärvellä. Kaikki ovet tehdään Sinun toiveittesi mukaisesti räätälöitynä. Liukuovien osat ovat valmistettu Euroopassa laadukkaista ja kestävistä raaka-aineista, jotta ovet palvelisivat sinua pitkään.

kabinetti_Neo_3-ovea 2

Inspiroidu