Menu Close

Välitilalaminaatit

Tyylikkäät välitilalaminaatit viimeistelevät keittiön

Monipuolisella valikoimalla eri värejä ja muotoja varmistat näyttävän keittiökokonaisuuden. Löydä omasi ja rakastu uuteen keittiöösi. 
Samat laminaatit saatavilla myös työtasoissa.

Osta keittiö, saa laminaattitasot ilmaiseksi.

Tammikuun 2019 loppuun mennessä tilattuihin keittiöihin laminaattitasot kaupan päälle Viilukolmiolta!

Tietoa välitilalaminaateista

Välitilalaminaatti ei ole pelkästään kaunis elementti keittiöösi, vaan se on kolhujen ja kosteuden kestävä. Runko on valmistettu lastulevystä ja laminaatin paksuus on 9,6 mm. Useiden laminaattiemme pinta pysyy helposti puhtaana, sillä siihen ei jää esimerkiksi sormenjälkiä. Laminaatit valmistaa Ecolam Polvijärvellä ja valmistajan välitilalaminaatit ovatkin tunnettuja kestävyydestä ja ensiluokkaisesta laadusta.

Raaka-aineet ja valmistusmenetelmät vaikuttavat merkittävästi laminaattitasojen kestävyyteen. Laminaatit ovat valmistettu suomalaisesta P2-luokan lastulevystä ja markkinoiden parhaista korkeapainelaminaateista. Markkinoilla on monia, ohuempia pintalaminaatteja joiden kulutuskestävyys on merkittävästi huonompi, kuin paksumman laminaatin. Tekemällä oikean valinnan ja valitsemalla laadukkaammaan laminaatin varmistat, että voit nauttia keittiöstäsi monia vuosia.